я б бігла вперед і навіть пітюпцем
я б ламала нігті об залізні засови
я б трималась за тебе і молодцем
я б навчилась твоєї культури і мови
я б... зробила це, ти б не оцінив
тож для чого ці жертви й розмови
краще братись до ще не зораних нив
і знімати із рук поржавілі окови