Я в світі, неначе в бурхливому морі,
Де хвилі кидають туди і сюди;
У світі я щастя не мав, тільки горе
І спокою не зміг я у ньому знайти.
Здається, вже скоро мій човник потоне,
Його заливає вода вже морська,
Та раптом мене Хтось бере у долоні
І враз затихає вся буря світська.
Хоч світ проти мене підняв легіони
І бурі скажені шумлять навкруги,
Я спокій знаходжу у Божій долоні,
Із Ним залишають мене всі страхи.
Я в світі, неначе в бурхливому морі,
Але не страшить мене буря світська,
Бо навіть якщо зустрічаю я горе,
Мене все тримає Господня рука.