"Коханий, любий я благаю,
Лиш дай ти відповідь мені,
Бо я без тебе помираю
У тихій, мертвій цій пітьмі.
Бо зараз я живцем згораю
В любові пристраснім вогні.
В твоїх очах я потопаю,
Немов у морі. Вже на дні.
На дні страждань, на дні розлуки,
На дні безсонних тих ночей,
На тому дні страшної муки.
Як важко без твоїх очей!
Чи мене ти любиш?
Ти відповідь на це питання.
Як ні - ти цим мене погубиш,
То бачиш ти мене в останнє!"
Шептала ці слова безсило
Своєму мертвому коханню.
"Навіщо ж я його убила?"
Вона ридала до світання.
Наранок і себе згубила.
За ними хтось іще потуже.
Ну що ж, вона його любила,
Та він її чомусь не дуже.
02.02.2008
Ну просто надзвичайний, зворушлий вірш!!!!!!!!! Дуже гарно!!!!!!! Але жоден чоловік не вартий того щоб за ним так побиватися!!!!!! Я в цьому переконалася!!!!! А ви молодчинка віршик супер!!!!
Maggie Bee відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Велике вам спасибі
Приємно, що моя творчість зацікавила Вас
Заходьте ще