Привіт.Це я. …Жива, здорова,
Сиджу складаю до купи два слова,
Рима до рими, смисл до смислу,
Якби не шампанське, я тут би не кисла…
Справи у мене як завжди - найкраще,
Але до кохання я стала ледаща.
У мене мінятись нічого не стало,
Я хочу багато, отримую мало…
Не ціную сьогодні сліз радості,
Вже завтра страждаю від всілякої гадості…
Я люблю гарні речі, хоч все дорого, знаю,
Зранку очі фарбую, вже на вечір змиваю…
Уночі складаю про всіляке вірші,
Вони інколи добрі, а бувають і гірші…
Ти вибач, що я тут сиджу на лавці,
У мене думок наче квітів на Мавці,
Я зараз мрію лиш зняти підбори,
А завтра життєві відбори...
А що ж те шампанське, одні лише бульки,
Я плачу під смак ароматної жуйки.
Попрошу про одне - колись про мене згадай.
Ну, я мабуть піду - прощавай…