Ти подарунок і я тебе прийму
Ти подарунок- я тебе люблю
Ти то чого собі я б не дозволив
Хоча й завжди собі хотів
Ти той пакуночок
Що гарний ззовні й в серці
Принаймі Бог тобой
Відкрив мні щястя дверці
Вірші про щястя
Пішли всі в забуття. Чому?
Здалось, на перший погляд
Немає вороття. Хіба?
А пам*ятаєш дні коли
Ми разом чай з тобой пили
Ох, незабутні то були часи
Тепер в нас діти
Сім*я, робота, церква
І наче добре все, але
Мабуть ми втратили, оце
Ну як його? ...а почуття кохання
Це ж треба, забувся як
Воно в грудях щимить
Ти любиш мене, я люблю тебе
Хм,..а деж той вогник
Що в очах твоїх горів?
Хіба я щось не те робив...
Життя вирує й кинуло мене далеко
Дуже далеко, раніш так не було
Тебе хочеться бачити щоденно
Й за дітками я скучив вже давно
Чекайно! ...щось знайоме
Чую в серці
Я певен, в житті
Великі справи Бог чинив
Всі почуття й усі бажання
Назад Він в серце воротив
І зрозумів я
Що все що Бог дарує
Потрібно з вдячністю й любов*ю берегти
А паче почуття
Що наче вибух
Над хмарами мене
В свій час, так різко піднесли
Спасибі Тобі Боже
Що мене не доломив
А назад ціленьким склеїв
Й по життю благословив
Щиро вдячний
За життя прекрасне
За дівчину-ладоньку, чудову
Ну.. і за мороз на дворі=)