Прилітай на моє підвіконня..
Вдвоє зігнутим розписаним листком..
Розпали моє черстве безсоння..
Кольоровим..ніжним завитком..
Запитай мене чим я хворіла..
Що я їла вчора на сніданок..
Чи я добре руки відігріла..
Як я спала..як пройшов мій ранок..
Завари мені гарячу каву..
І забудь усі життєві кредо..
Наспівай мелодію ласкаву..
Нагодуй надіями із медом..
Увімкни для мене Нору Джонс..
Принеси мені щось прочитати..
Пригадай усіх хто не прийшов..
Я їх буду потім забувати..
Подаруй мені червоні квіти..
Хоч й не люблю але так красиво..
Я так звикла із дрібниць радіти..
Дай хоч раз повірити у диво..
Прилітай до мене на балкони..
Я лишу відчинену кватирку..
І не покидай мій світ ніколи ..
Дай себе мені..хоча б частинку..
Розділи зі мною зорепад..
Запроси мене кудись сходити ..
Серед тисяч актів і нарад..
Я клянусь завжди тебе любити..