Дружити, переростає в кохати...
Для мене, воно
Має аксіомою життя стати...
А Вона, а Вона і не знає...
Що я почуття мати...
Починає з дугим на балу Вальса кружляти...
Як мені далі бути?
Як жити?!
Адже нам в однім ВИШІ
Ще довго вчитись(
Чекав собі і дочекався...
Між нами третій намалювався...
Він крутий... куди мені
Обіцяв, що зітре "з лиця землі"
Не знаю, як цей...
Рівнобедренний трикутник замалювати...
Бо Вона гіпотенуза...
я прилеглий катет...
Замучився "просто другом" для Неї бути...
Та треба мовчати...
Бо став не потрібний я катет;-(