забувай - все що було ще вчора,
і не плач за минулим стривай,
ти не згаду ті дні знову й знову,
не повернеш ти їх,так і знай.
забувай - щоб не знати жалю,
щоб боротись,вставати і далі іти,
залишати десь гордість свою,
і на вірну дорогу зійти,
забувай - всіх хто болісно ранив,
тих… хто так й не покохав,
і на серці ті шрами кроваві,
і тих хто про тебе й не знав.
Забувай!і не згадуй ніколи,
біль душі у самотніх мурах,
гіркі сльози в дрімучій неволі,
дзвін агонії й стогін в вухах.
забувай все що можна забути,
не бари в собі муки страшні,
а забувши усе ти лиш звуком,
все забути й мені поможи…