До- молода, нестримна і шалена,
що крутиться навколо барв й навколо мене.
Ре заховалась у осіннє листя
й чекає поки ти присядеш близько.
Мі-без слів прощання на світанку
коли вже паморозь виблискує на ганку.
Фа владарює в Лондонському тумані
і протирає свої очі бездоганні
Соль опечалена розлукою з сестрою
і хоче поділитись цим з тобою.
Ля-така щира і мрійлива
і вірить, що романтика-це сила!
Сі голову тобі морочить
а ти не слухай, вибирай що хочеш!