Шукаю рідну душу Без шкідливих звичок, З розправленими крилами, З музичною залежністю, З всесвітньою безмежністю, Бунтуючу і пристрасну водночас, ніжну й лагідну), здивовано дивуючу, місцями, трохи схибнуту Шукаю рідну душу...
ID: 262071 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 28.05.2011 08:53:01 © дата внесення змiн: 28.05.2011 08:53:01 автор: notka))
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie