насичені дні, божеволіють ночі
вже є недоречним закинутись, боже
пройшовши стежками, зустрівши свободу
чомусь розумієш - що це все пригода.
не так подивившись і погляд зустрівся
і враз ти в полоні ось так опинився,
ніхто не дізнається як то творилось
але досить знати що так судилось...
проходять роки-розбігаються люди
шукають причини і губляться всюди
та ми ж не такі, ми шалено щасливі
міняємо світ і вперед біжи́мо...
колись пролунають останні акорди
на цьому закінчимо наші розмови
до зустрічі, згодом, в наступному році
шукаю я стежку і нову свободу!
насичені дні, божеволіють ночі
вже є недоречним закинутись, боже
пройшовши стежками, зустрівши свободу
чомусь розумієш - що це все пригода.