Воістину тільки любов
Має силу змінити усе:
Вернути у серденько знов
Те щастя, що здавалась, помре.
Ту ніжність, що меркне з роками,
Тих спогадів чистий кришталь,
І все, що було поміж нами,
Та раптом сховалось у вуаль.
Той блиск у очах моїх карих,
Ту усмішку справді ясну,
Ті зустрічі, який було мало,
Та тривогу за тебе одну.
Воістину тільки кохання
Має силу змінити усе:
Вернути нестримне бажання
Побачити знову тебе…