Завжди правильно поступала....
Не ревіла в м"яку подушку..
Серце болем не пробивала..
Королева своїх задушин..
Малювала когось гуашшю..
Десь в сімнадцять нещасних років..
Розбиралася що є краще..
Королева поспішних кроків..
Жила так як сама хотіла..
Не судилося бути злій..
В вуха музику і летіла..
Королева побитих мрій..
Ненавиділа сірі весни..
Із ключами вільних птахів
Ще просила любов..воскресни..
Королева чистих листків..
Відпускала слова на вітер..
А ще гроші і почуття..
Не любила червоні квіти..
Королева свого життя..
Пам"ятала пусті дурниці..
Не любила вечірок..балів..
Розкладала все на полиці..
Королева нічних кварталів..
Залишалась завжди собою..
Ненавиділа тихий звук..
Плила просто і за водою..
Королева холодних рук..
Білі стіни і чорні ночі..
Засмоктали глухі кути..
Впала втома на карі очі..
Королеви і пустоти..