Байдужість до навколишнього світу,
До того як колись, кудись іду.
Коли немає жодної різниці,
Де ти сидиш, у полі, чи в дзвіниці.
Коли немає жодної ваги,
Що діється довкола, навкруги.
І все одно, сьогодні свято, чи у когось горе,
Чи сонечко, чи вітер й дощ реве.
На дворі літо, повно птиці та комахи,
Чи зима, бомжі вдягають лахи.
Багатії на швидкості промчались на авто,
Чи дівчина пройде закутавшись в пальто.
Калюжі замерзають на асфальті,
Про що сьогодні пишуть у газетній шпальті.
То все байдуже, немає до того діла,
І вишня вже осипалася, чи може тільки зацвіла.
То не важливе, має бути то байдуже,
Коли порожньо на душі, так сильно дуже.