Ти в кожній краплині цього дощу. В кожному подиху вітру. Бачу в цій пустоті твої очі. Блакитні як море. Хвилі… Заберіть мої страждання і любов. Неможливо інакше. Були разом… День і ніч… Де ж ти тепер? Тепер гуляю сама… Згадую дотики твоєї руки. Сльози по щоках. Одне дихання на двох. Одні мрії… Самотньо… Пусто і ніяково… Від того що не можу подзвонити. І почути голос. Зворушливі слова… Обіцянки кохання. Більше не твоя…