"Пам'ятаєш?",... - "Пам'ятаю, чорно-білі хибні сни,
де картиною лягають чорнобривці і птахи.
"А чому вони всі чорні, не іскряться в кольорах,
У сумних й блідих смерканнях будуть сльози проливать?"
"Пам'ятаєш?", -... "Пам'ятаю..., - Розкажи що буде далі?
Пригадала темні сни, хай присняться кольори..."
"Пам'ятаєш?, -... "Пам'ятаю, я вві сні з тобой літаю, як пливли немов
птахи наші мрії і думки..."
"Пам'ятаєш?,... - "Пам'ятаю, я тебе завжди чекаю! Пам'ятаю, бережу, уві сні з тобой живу..."