Чогось мені не вистачає
І я не знаю чого саме,
Шукаю те, що допоможе
Заповнить порожнечу зможе.
Шукаю відповіді на питання:
Хто я? Навіщо? Що буде далі?
Не маю я покою,
Бо не знаю, що зі мною.
Коли знайду я відповідь на три питання,
Вмить на душі так легко стане.
Натуралісти всі казали,
Що не цінніша я за камінь,
Бо виникла я просто так,
Із атомів яких-то там.
Коли помру, то зникну я,
Піду десь просто в небуття.
А ще сказали сенсу я не маю,
І звідки я - цтого не знаю.
Ні! Це не відповіді на мої питтаня.
Піду шукати відповіді далі.
Психологи сказали, що відповідь в мені.
Шукаю своє "я" у себе в середині.
Знімала маски довго,
Багато їх було.
Відкрила це усе,
Знайшла сама себе.
Спочатку стало добре у мене на душі,
бо я знайшла для себе відповіді ці.
Але я зрозуміла,
Що цього мені мало.
Мені сказали, що відповідь навколо,
Живи і розважайся і все буде чудово.
Сиди в контантакті днями,
Спілкуйся із "друзьями",
навчайся в інституті,
здобудь знання "ось тута",
Зроби собі карєру,
Всели у себе віру.
Душа болить сильніше,
Не хочу я так жити,
Порожнеча усе з’їдає,
Сліду не залишає.
Це все, як у головоломці –
Лише один елемент
у незаповнене місце.
Шукала елемент, не можу знайти.
Лише один момент змінив би усе.
Шукала у філософів я відповідь оцю..,
Можливо вони знають, навіщо я живу.
Читала їхні вислови,
Думки, переконання
Та не знайшла я істини,
Бо все це було марно.
Лиш Бог дав відповідь мені.
Він сенс життя мені відкрив.
Відчула я його любов.
Він за мене пролив свою кров.
Читаючи Його Слова –
Я відчувала тихий шепіт,
Який у серці говорив:
«Я Той, кого шукаєш ти.
Почуй мене - життя зміни.
Я розкажу навіщо ти
Живеш тут на землі,
Чекає, що тебе надалі…»
Тепер у серці моїм Бог.
Він диш один звільнити міг.
Його всім серцем я люблю
Заповнив Він цю пустоту.
ID:
268223
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 02.07.2011 21:27:44
© дата внесення змiн: 02.07.2011 21:27:44
автор: Аndante
Вкажіть причину вашої скарги
|