Двадцятиріччю
Незалежності України
присвячується
Я вітаю тебе, моя Україно
Та до ніг Тобі низесенько вклонюсь,
Ти провадиш в майбутнє на крилах -
І кістьми полягти ніяк не боюсь.
Я готовий боротись за долю,
За щастя, майбутнє, заможне життя...
Я рани Твої швиденько загою
Аби лиш зростала, до волі пливла!
08.07.2011 року Львів