Порожнеча і втомлені очі,
Голка й нитка до
Опівночі.
Голка − злодій,
А нитка − печаль.
Я тебе пам’ятаю,
На жаль.
Я зшиваю тканину
Долі.
Краплі крові стікають
Поволі.
Та тканина − кохання
Наше.
Ми забули його
Назавше.
Краплю крові й порожні
Очі
Я зшиваю до
Опівночі...