Ой, плаче люду цвіт,
Ридає гірко.
Який несправедливий світ:
Арештували квітку!
Цей день змарнів стократ,
Зима настала влітку.
Як цей жахливий супостат
Арештувать насміливсь квітку?!
Вона боролась за добро,
Трималась ціпко.
Та людям не допомогла -
Арештували квітку.
Зробити щастя на землі,
Збороти швидко
Зло вона хотіла, але ні -
Арештували квітку!
Так каже кожен з вас,
І пише у агітці.
Та чи не зараз уже час
Плоди пустити квітці?