«Чи згідний взяти за дружину?..» -
В слова вслуховувався зал,
В далекий час я знов полинув,
Де з хвилюванням «Так!» сказав.
На рушничок весільний стали
Ми двадцять літ тому назад,
Свої дороги поєднали
З надією на кращий лад.
Та радість, трепетні моменти
Зостались в серці назавжди,
Де ми ще молоді студенти
На сходинку нову зійшли.
Ми на майбутнє сподівались,
Старались зазирнути вдаль.
При всіх скромненько цілувались –
Підказувала так мораль.
Там урочисто засіяли
У нас обручки на руках,
Нам дзвони келихів лунали
Із побажаннями звитяг,
Щоб наше молоде подружжя
Цінило й берегло любов,
Щоб мир в сім’ї, благополуччя
Були основою основ,
Щоб ми дітьми обзавелися,
Зростили, виховали їх,
Щоби була у нас світлиця
І чувся в ній дитячий сміх…
Те пережите не забулось,
Ті радість, сльози на очах,
Коли серцями ми відчули:
Наш шлюб записаний на Небесах!
08.08.2011р.
Гарно. Бажаю ще не раз по 20 років прожити разом і в коханні.
Торжественно - русизм, заміни на урочисто.
С.Плекан відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за привітання, п.Олю!
Сама дата святкування припала на 4 серпня, але в той день я з дружиною збирався на відпочинок до м.Трускавця. Там ми й відсвяткували і там я написав цей вірш. За підказку дякую!