Здається, я колись була щаслива,
У день, коли гуляли ми,
Навколо нас літали птиці...-
А, може, то навколо них літали ми...
Здається, я була тоді красива,
Здається, я була тоді жива,
І вміла я сміятися щосили,
І знала лагідні тоді слова...
Здається, це було недавно,
Насправді, це було давно.-
Фіранка прикривала нас з тобою,
Бо вітер підглядав в моє вікно...
А ти тримав мене тоді в своїх обіймах...
І цілував волосся пристрасно струмки...-
І я хотіла, щоб так було вічно-
Дні, місяці, роки, віки...
Та вічне тільки небо!-
Так,хтось сказав, здається,-
І птиці гарні в нім летять, на диво,
А я тепер повзу, бо я-без тебе...
Але, здається, я колись була щаслива...