Учителі!
Для нас ви наче матері.
Вчите нас змалку :
Рахувати , читати , думати, писати,
Любити свій коханий край,
Поле , річку , і зелений гай.
Бувало так що і сміялись іноді ви з нами ,
Але не смішно вам напевно вечорами
Коли ви сидите за зошитами і книжками.
Щоб перевірити наші знання
Й поставити у зошит п'ять , а може й два .
Ми вдячні вам за труд
І працю в школі знами
І за любов яку нам дарували ,
За те що ставили в куток ви нас не раз
І пам'ятаєте про наш гучний , веселий клас
Ми поважаємо і сильно любимо всіх вас !
Найкращі є і були ви у нас !