Наркотик - це біда !
Велика і страшна!
Про неї знають всі
Ніхто ї нездола.
Скажіть чому це так ?
Чому скажіть вона
По світі так гуля
І нашу молодь всю
У прірву заганя
Невже у неї сила є така ?
Не вірю в те , що довго
Буде серед нас вона
Хоч знаю,що керує нею сатана!
Така потвора дика і страшна ,
Яку бояться люди ,
Бо сили в них нема
І віра дуже є слаба,
Що можна нам перемогти чорта.
Ми знаємо секрет !
Секре любові і добра.
В усіх нас є надія, що згине сатана,
А разом зним наркотик
В якому є біда !