Розфарбуй мене знову
У ту яскраву, веселкову,
Подаруй у своєму дотику
Ту знайому розмову.
Дай мені відчути насолоду
Від одного лиш погляду,
Розлийся у мені вночі,
Поцілуй при повному місяці.
Нехай заграє вітер нам пісні.
Моє життя в твоїй руці.
Воскреснуть почуття, здавалось би забуті,
Залишся в теплих спогадах цієї осені…