Я так довго тебе малювала-
Шукала твій погляд в вечірніх зірках
Вслухалася в музику вітру, і знала-
Твого голосу ноти він несе у руках...
Я смак твій відчула в гірськім джерелі,
А відвагу- у горах і силу...
Я шукала твій слід по воді і землі,
Я шукала ТЕБЕ, а СЕБЕ загубила...
Я так довго тебе малювала-
Не один працювала я вечір.
Малювала, і не чекала,
що зображую я п о р о ж н е ч у...