Сьогодні вечір не для нас співає
Великі брили зустрілись на шляху,
Ти засмучена мовчиш і я мовчу
Ніхто тобі сьогодні не дорікає.
Сум скотився по щоках м’яких,
Голос ледь здригнувся і затих,
Знаємо – валиться щастя колись
Розлучення – погано, але збереглись;
Ті гарні і гарячі почуття.
Все так було добре, навіть казково
Тепер душать сльози, не вимовляється слово.
Чи бажати нам нового життя?
Просто жити окремо?!
Прив’язують до серця почуття
Уже не сниться казкове життя
Ми мовчки крізь це пройдемо.
Більше я не торкнуся
Солодких ніжних губ,
Хворий ліс – це зруб,
Я втратити тебе боюся.
Не забуду хвилі щастя у раю,
Але вже не побачу посмішку твою,
Спалах згас і стигне жар
І вечір заглядає з-за хмар.
Яка чорна кішка перебігла дорогу
Між нами, кінець, розбитий.
Весь роздумами налитий,
Про шанс, про другу змогу.
Фортуна відвертається, не пощастило
Кінець, а не повернути час,
Коли співав у темряві для нас
Тихий вечір та світло накрило.
Так добре завжди не буває
Прекрасне все минає.
Нас двох не поєднає,
Той вечір не для нас співає…
2000