В мене виникло бажання
Побачити весни чування:
Коли річка своїми руками
Зливається з потічками.
Коли дерева,
сонячної енергії напившись,
Від вітру похилившись,
П'яні, зеленню колишуть.
Все це – спокій, гріє душу.
Без краси земної я нездужаю,
Лиш
Від краси природи я одужаю.
В мене виникло бажання
Побачити весни чування:
Коли птахи весняною ходою
Пролітають наді мною,
Коли туман над горою
Нависає білою рікою.
Я був свідком весни чування
До пізнього світання....