Наче видіння, але не у сні
Образ твій раптом причудивсь мені,
Ніжно дивився на мене згори,
Хотів доторкнутись моєї руки.
"Я тебе знаю, ти-Ангел мій
Ні, не лети, зачекай ще, постій
Я лиш спитаю: як там, вгорі?"
"Часто я дивлюсь на зорі ясні.
Вдень ми по небі літаєм разом,
Вночі стережемо сни ваші гуртом."
"Може мене забереш ти туди?
Я тут не хочу, стерпіла біди..."
"Не треба, дитино, живи і радій
У тебе ж чимало нездійснених мрій.
нове життя зародилось в тобі.
Бог тебе вибрав, довірся мені..."
вірш на високому рівні, я приємно вражений. А коментар нижче, який писала Ангеліночка, трішки не точний, бо цей вірш просто треба вміти правильно прочитати. Гарно, Оленко
Оленка Тимунь відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Велике дякую))для мене багато значить Ваш коментар,а позитивний тим більше))