Ну вот і всьо, зібравсь я помирать
Зібрав у торбу всьо билоє
На ваші сльози чесно мне насрать
Я взяв любіме: кеди, джінси і алое
Взяв я Кобзарика в дороге почитать
Взяв 2 торбини змінної білизни
Припас носочків я, шоб не стірать
І світерків усяких разно-різних
Взяв котика, який не буде срать
І два стаканчика, ну всякоє биваєт
Взяв маленьку ручную кладь
Извесно-на века хватаєт
Взяв хлебушка кусок и помидорку
Зварив яічок, курочку припас
Припас горішків, соку, пива, моркву
НІчого не оставив я для вас
БУвайте інваліди й наркомани
Я не забуду вас ну нікада
Ви омерзенні гади й хулігани
Я буду чхать на вас всіда!