Життя та смерть – вони такі близькі між собою.
Де істина, а де брехня з часом дізнаємось з тобою.
Ніхто не знав яким останній крок буде,
Коли у Бабин Яр ішли на смерть невинні люди.
Фашисти їм сказали, що до щастя вони йдуть,
І брати цінні речі заставляли,
Насправді ж у безодню вів цей темний путь,
Їх потім так безжально розстріляли.
Ми будем пам’ятать лиху годину.
В очах лиш страх, на серці жах,
Як уявляю цю картину.
Там не жаліли ні старого, ні дитину,
Людей вели, на вірну смерть вели,
І намагалась врятувати мати немовля.
Від тих подій, що в Бабинім Яру були
Здригнулась аж до неба вся Земля!