Остання війна епохи металу,
Останній визначальний бій.
За землю святую Русь-Україну
Мертві воїни із Нави повстали,
Щоб свободу повернути їй.
Знову видно - в ковальні Бога
Палає Сварожича полум'я святе,
Яке сталь гартує по закону Праві
Та з Перуном оберігає життя земне.
Нас закликають безсмертні і древні:
"Піднімайся, рідний сміливий народ!
Беріть, люди, в свої руки теплі мечі,
Вставайте до лави із мертвими воїнами,
І бийтесь за славу святої землі!"
Ось уже час великого бою,
Проти безжальних орд ворогів.
Наше військо із силою мертвих
Перемогу здобуло на зламі віків.