Ми живем між вогнів
Цього світу стрімкого
В боротьбі цих світів,
Не лишилось нічого
«Що нам далі робити?
- так багато питають,
Що для цього змінити?»
Та напевно «не знають»…
Що тоді ми залишим,
Тим далеким нащадкам?
Що – життя те невтішне,
Із абсурдним початком?
Щоб таке не було,
Не потрібно багато
Не творити у тло,
Життя наше, браття!
--------------------------
Стиснув всю незгоду у кулак,
І зціпивши міцно зуби
Разом робим просто так,
Україні своїй – щасливе майбутнє!