"В яку любов сховатися? Біль перебути як?"
Василь Кузан
****
В душі штормить! Не знаю, біль перебути як?!
У океані буднів ти був, немов маяк,
Фарватером, салютами для мого корабля.
Я зрозуміла, зрештою, ти не моя земля.
В яку стрибнути прірву? Здолати висоту?
Аби розбити тугу, зламати суєту,
Аби спалити спогади, що пам’ятає тіло?
На серці загоїти печаль по тобі білу?
Яку пігулку випити, щоб не летіти в Лету?
Мені, як справжній жінці, не бути без поета.
Так душу роздирають ці гігабайти болю,
І нерви обривають, й паралізують волю.
Як далі мені жити після твоєї зради?
Немає від кохання ні ліків, ані ради!
Молилася на тебе, мов на святу ікону
І вірила: любитимеш і ти мене до скону...
2011