Він - Каменяр був чи Мойсей,
Що з того берега на сей
Крізь пінний Збруч нас перевів
По греблі полум'яних слів?
Боров ідею "Східних Кресів"
І сперечався з вуйком Лесі
Про справедливість і свободу
Для українського народу.
Юрбі - "А баба галамага"
Його думки - й була зневага.
Тепер, по смерті, в шані й славі
На цій банкноті зеленавій?