Знову потрапили у мої вірші
Разом з багажем недосконалого життя
При всій повазі думка про вас гірша
Забирайся геть!
Даруйте, забирайтесь!
Не турбуйте мозок мій і сни
Повернути, що було не намагайтесь
Зникнути без болі не змогли
Так банально, не красиво, просто.
Думала ви особливий – ні!
Як і всі. Єдине досвід більший.
Це мабуть й привабило..і тіло
Ваше тіло справді надто гарне
І обличчя варте похвали!