Ти романтичними вважала тихі ночі,
Коли зірки на небі місяць розважав.
А я вдивлявся у твої сині очі.
Чи любиш ти світанки? Я тебе питав.
Відчуваю тебе на погляд й на дотик
Зупиняю час і приймаю наркотик
Тебе, як наркотик щодня я приймаю
А все це тому, що тебе я кохаю.
Блакитні зірочки, це шматочки неба.
А мені для щасття тільки тебе треба!
А для щасття мені більшого не треба!
Бо шматочки неба в оченятах в тебе.
Вночі сьогодні зустрічаємось у снах
Поцілунки малювать у нас на вустах
Нехай не соромлять нас зорі ясні
І тіні не лякають на білій стіні
Блакитні зірочки, це шматочки неба.
А мені для щасття тільки тебе треба!
А для щасття мені більшого не треба!
Бо шматочки неба в оченятах в тебе.