Шляхами битими й небитими іду,
Як спотикнувсь- нічого, піднімаюсь...
Таке життя, в котрім я ще бреду-
Коли сумую я , коли я усміхаюсь...
Життя - це шлях,мов лінія суцільна...
Хтось теж живе, іде він до звитяг.
Можливо, в нас з'явилося щось спільне?
Ні, не з'явилось- в нас вже є життя...
Життя, творити хочеться всім нам,
Сміливо ми збираємось до бою
І кожен дорожить своїм життям...
Всім цим дорожимо і ми з тобою...