А можна я помрію?
Забилось серце в тишині
Що означає мрія,
Коли самотній ти?
На серці тьма,
В душі туман.
І де ти, хто ти?
Чому життя такий обман?
Неможна бути з тим з ким хочеш...
Та мрія...
Він тільки в снах,
Чому не здійсниться ніяк?
Та все ж таки...
Можна я помрію?...