Бажання відчути насолоду перемагає усі інші відчуття...
Лишається лише одне - летіти назустріч нестримним бажанням, відчути легкість, позбутися думок як засобу благорозумності і ловити кожну мить щастя усім своїм єством так, щоб хотілося жити вічність;
а життя полягатиме лише у цій миті, у цьому прекрасному клубку бажань, що виник так бездумно у хаосі почуттів, розгорівся з невеликої іскорки і перетворився на палке захоплення, що не згасає доти, доки не виникне нове захоплення, ще нестримніше і прекрасніше у своїй шаленості, яке надасть життю нового значення.