Мило рученьки складає –
усміхнене дитя,
Бурмотить та клекоче
Забуті ним слова,
Перехоплюючи дух
на маму позира,
бо нею навчені ці Божі слова,
і час вчення й повторення
вона ж бо з ним була….
Така уява і радість малого дитя……..
Проносячи крізь себе
молитовні слова..
взамін отримуючи Божі чудеса………