Прокинувся. Побачив білий світ.
Знову день. І знову я існую
І знову новий фільм життя.
Анонс на день цей прочитаю,
Нічого цікавого цей день не обіцяє
Нічого страшного, от завтра я напевно
На подвиг буду здатен недаремний.
Можливо я кохання там знайду
Можливо навіть я просто так помру.
Річ в тім, що якби там не було
Завтра буде завтра, а зараз треба жити.
І своє теперішнє творити
На те воно й тепер щоб бути зараз.
Завтра. Сьогодні настало.
Знову анонси і знову ті пазли з анонсів.
Планів занудних, занюханих вдосталь
Які ще колись ти примітив зробити
Вони кажуть мені що завтра нам буде
Не хочу коритися.
Не хочу я планів на завтра й сьогодні
Я хочу лише теперішнім жити
Я хочу своє зараз тепер робити.