Зима. Усе в снігу.
Мовчать дерева. Все мовчить.
Й не чути пісню лісову,
струмочок вже не так дзюрчить.
Здається, це - кінець,
А може ще лише початок?
Прийде рік новий-молодець,
Старий йому віддасть весь статок.
Здається, новому пора радіти,
Але чомусь старого жалко.
Раділи колись йому, мов діти,
Хотіли, щоб прийшов він палко.
Тепер його лиш проклинаєм,
Але ж у вічність він іде!
Давайте ж добрим словом його згадаєм,
В останній путь сльозами проведем!...
Й усе оце добро він пердасть Новому року,
Новий усе це нам віддасть назад.
Й тобі, яким би ти не був по гороскопу,
Весь негатив піде на спад.
І Новий рік за нас зрадіє,
Старий увіковічнить все наше добро...
І віддадуть нам разом всю надію,
Здоров'я, щастя й родинне незгасаюче тепло.