Минеться все: весна і тепле літо,
Відгомонить діброва за селом,
Мороз пожне в саду останні квіти
І вкриє річку молодим льодком.
Минеться все: зима і осінь золотиста,
І відлетять у вирій ластівки́,
А ангели із неба нам на крилах
Принесуть у́смішки весни.
Минеться все: кохання і надія,
На зустріч буде йти журба
І тобі, на жаль, не зрозуміти:
Ким могла для тебе бути я!