Коли моя радість мене знайде??
Мабуть,коли все погане мине
Я буду чекати її увісні ....
Коли заспівають пташки голосні
Зірка ясно, ясно засіяє
Моя радість там мене впізнає
Небеса блакитні будуть там
Я тобі любов свою віддам
Сонце ясне буде з нами .
Закрите білими хмарками
Я буду разом із тобою
І літом теплим , і зимою !
Я буду тримати тебе за руку
І не переживу довгу розлуку
Там буде сад весь із квіток
Перлини щастя , в серцях зірок
Побачу посмішку твою я увісні
І подарую тобі ніжні я пісні
Я знаю все я обіцяю
Що буду я з тобою, знаю
Головне віра й спрвді буде так
Моє серденько- це для тебе знак .