Падіння і Злети тримай при собі,
На відстані Неба живи на Землі.
Не думай про Космос, мільярди Зірок -
Реально оцінюй життєвий Урок.
Володарі Думки тримають цей Світ
На відстані Сонця. І тисячі літ
Летять над Дахами у вирій Птахи,
І сплять під Птахами байдужі Дахи.