Залиш мене на самоті,
Щоб вже не було твоїх кроків,
Своїх вистачає затертих спогадів,
Залиш листи, де були, - на дні.
Залиш мене на самоті,
Щоб я відчула сльозу кожну,
Що мала скотитись по щоці,
Коли я вже відпущу твою руку.
Залиш усі слова на потім,
А тепер зроби важливими лиш вчинки.
Покажи, що важливі всі наші кроки
Ті, що пройдені були разом.
Повернись, коли наступить світанок,
Коли не буде ні найменших ранок
На твоєму знов щасливому лиці,
Роздави мій холод у своїй руці.