Коли китайська туш за кілька баксів,
Розпливеться як гуаш по обличчі
Ти зрозумієш,що не варто плакати
І чекати,що можливо покличуть
І не варто надіятись марно
Ти не достукаєшся до половини світу
Хай навіть закидатимуть,що ти бездарна
А ти захочеш їх міцно зігріти.
Ти не проситимеш легкої смерті
Бо не звикла так просто здаватися
Знайдеш друзів на якомусь концерті
Але не любиш з будь ким цілуватися.
Не шукаєш казкового принца
Це ж даремно проходять години
Знаєш,що добрий,хороший лицар
Залишився в казках ідеально єдиним.