О, доле моя! Ти мені усміхнулась
грайливо,
Я й гадки не мала , що станеться так
у житті,
Що тільки з тобою єдиним я буду
щаслива,
Поринувши серцем у всесвіт палких
почуттів.
Мені не потрібні слова, я душею
відчую,
Що промовити хочуть мені солодкі
вуста,
ЗаглЯну в усміхнені очі твої і
з’ясую,
Чи спалах кохання є в наших серцях
від Христа?
Так! Це Бог поєднав долі дві у долю
єдину,
І любов яскравою квіткою там
пророста.
Проспіваєм пісню з тобою удвох
лебедину
Хай доля дарує нам довге , щасливе
життя!