Привіт, як би я міг сказати
Все те, що у душі сховав…
Закрив її сталеві грати,
Хоча ЇЇ в тобі впізнав…
А ось і ти, така тендітна,
Повсюди квіти польові.
І посмішка ледь-ледь помітна,
Сховались хмари дощові.
Сховаю фото, очі підведу до неба,
Можливо ти також не спиш,
Мені багато від життя не треба,
Ти, я і наші зорі лиш.